جهت دریافت مشاوره، میتوانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.
وکیل خیانت در امانت
فهرست مطالب
خیانت در امانت از جمله جرایم مالی پر تکرار و شایع است که در قانون مجازات ایران، مجازات نسبتا شدیدی دارد در واقع افرادی که مرتکب جرم خیانت در امانت می شوند، مجازات حبس دارند که در ماده 674 قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات به آن اشاره شده است.
مجازات خیانت در امانت چه میزان است؟
یکی از موضوعاتی که می بایست مدنظر وکیل خیانت در امانت قرار بگیرد مجازات جرم است در واقع مجازات هر جرمی می تواند مشخص کننده تمام مسیری باشد که وکیل جرم خیانت در امانت یا وکیل هر جرمی باید طی کند در واقع تمام نهادهای قانون مجازات اسلامی با احتساب میزان مجازات تعیین می شود بنابراین وکیل جرم خیانت در امانت در ابتدا باید از میزان مجازات آگاه باشد تا بتواند اعمال یا عدم اعمال نهادهای موجود در قانون را مشخص کند.
مجازات جرم خیانت در امانت طبق قانون کاهش حبس تعزیری که در سال 1399 تصویب شده است تغییر پیدا کرده است و نصف شده است و از طرفی این جرم از جمله جرایم قابل گذشت شده است بنابراین با توجه به قابل گذشت بودن این جرم نهادهایی که در این جرم وجود دارد نیز بسته به قابل گذشت بودن این جرم تعیین می شود که می بایست مدنظر وکیل خیانت در امانت در تهران قرار بگیرد. به طور مثال در جرایم قابل گذشت شاکی صرفا می تواند تا یک سال نسبت به شکایت اقدام کند در صورتی که در این یک سال نسبت به شکایت اقدامی نشود دیگر نمی تواند نسبت به شکایت اقدام کند.
وکیل جرم خیانت در امانت چه ویژگی باید داشته باشد؟
وکیل جرم خیانت در امانت ضمن این که می بایست وکیل پایه یک دادگستری باشد می بایست در زمینه حقوق جزا و جرم شناسی و البته در زمینه خیانت در امانت تخصص داشته باشد در واقع تحصیلات آکادمیک در حوزه حقوق جزا و جرم شناسی و حقوق کیفری موجب می شود که وکیل به طور تخصصی در خیانت در امانت ورود کند و پرونده های خیانت در امانت را به بهترین نحو انجام دهد با این حال در بسیاری از موارد صرفا تحصیلات کفایت نمی کند و وکیل خیانت در امانت می بایست در عمل نیز متخصص و متبحر در حوزه دعاوی مربوطه باشد.
آیا خیانت در امانت در جرایم غیر مالی هم وجود دارد؟
خیر
خیانت در امانت از جمله جرایم مالی است در واقع حتما باید مرتکب نسبت به مالی مرتکب جرم خیانت شده باشد بنابراین به طور مثال در فرضی که شخصی کودک خود را مدتی در اختیارشخصی قرار بدهد و شخص مورد نظر از او مراقبت نکند و کودک دچار آسیبی شود نمی توان به این رفتار عنوان خیانت در امانت نسبت داد بنابراین وکیل جرم خیانت در امانت می بایست به این موارد توجه ویژه ای داشته باشد و صرفا در جرایم مالی به این جرایم توجه داشته باشد.
معاونت در جرم خیانت در امانت چه مجازاتی دارد؟
معاونت یکی از انواع رفتار مجرمانه است با این توصیف که در معاونت، مرتکب در عملیات مجرمانه شرکت نمی کند و صرفا شرایط ارتکاب جرم را برای مرتکب اصلی فراهم می کند در جرم خیانت در امانت نیز در صورتی که شخصی شرایط ارتکاب جرم را برای مرتکب اصلی فراهم کند بدون این که در عملیات مجرمانه شرکت داشته باشد رفتارش معاونت در جرم خیانت در امانت است بنابراین وکیل جرم خیانت در امانت می بایست به این جرم و قواعد حاکم بر این جرم و معاونت در این جرم مسلط باشد. ماده 126 قانون مجازات اسلامی به این موضوع اشاره می کند:
الف ـ هرکس، دیگری را ترغیب، تهدید، تطمیع، یا تحریک به ارتکاب جرم کند یا با دسیسه یا فریب یا سوء استفاده از قدرت، موجب وقوع جرم گردد.
ب ـ هرکس وسایل ارتکاب جرم را بسازد یا تهیه کند یا طریق ارتکاب جرم را به مرتکب ارائه دهد.
پ ـ هرکس وقوع جرم را تسهیل کند.
بنابراین در صورت شخصی دیگری را ترغیب و تهدید به ارتکاب جرم خیانت در امانت کند مرتکب معاونت در خیانت در امانت شده است و وکیل خیانت در امانت می بایست به این ماده توجه داشته باشد.
ماده 127 قانون مجازات اسلامی نیز به مجازات معاونت در جرم خیانت در امانت اشاره می کند در واقع معاونت در جرم خیانت در امانت طبق ماده 127 قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است.
ارتباط با حسابرس
جهت دریافت مشاوره، میتوانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.
وکیل خیانت در امانت
خیانت در امانت از جمله جرایم مالی پر تکرار و...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲
وکیل آدم ربایی
آدم ربایی از جمله جرایم سنگین و نادر و البته...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳
تفاوت تصادف عمدی و غیرعمدی (مشاوره با بهترین وکیل جرایم رانندگی در تهران)
این مقاله به بررسی تفاوتهای قانونی بین تصادف عمدی و...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: سهشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
عالی بود! 🌟 محتوای این مقاله بسیار دقیق و مفید بود. از مجموعه حسابرس برای این مطالب ارزشمند تشکر میکنم. 👏
ایجاد شده در تاریخ: دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳