جرم-ورود-با-زور-و-اجبار-به-منزل-دیگری-چیست-مشاوره-با-بهترین-وکیل-ورود-به-عنف-در-تهران
ارتباط با گروه حقوقی حسابرس

درخواست مشاوره

جهت دریافت مشاوره، می‌توانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.

فهرست مطالب
شبکه‌های اجتماعی حسابرس
hesabras instagram icon hesabras whatsapp icon hesabras telegram icon hesabras rubika icon

جرم ورود با زور و اجبار به منزل دیگری چیست؟ مشاوره با بهترین وکیل ورود به عنف در تهران

جرم ورود با زور و اجبار به منزل دیگری چیست؟ مشاوره با بهترین وکیل ورود به عنف در تهران

فهرست مطالب

یکی از جرایم مهمی که در سطح کشور به وفور اتفاق می‌افتد، جرم ورود به عنف است. آشنایی با قوانین مرتبط با این جرم می‌تواند کمک شایانی به موکلین و افرادی که قربانی یا حتی متهم به این جرم هستند، ارائه دهد. جرم ورود به عنف به معنای ورود به منزل یا مکان دیگری با زور و اجبار است. آگاهی از این جرم می‌تواند به شما کمک قابل توجهی کند.

جرم ورود به عنف یکی از جرایم پر تکراری است که آگاهی از قوانین و روش‌های پیشگیری از آن می‌تواند به کاهش وقوع آن کمک کند. وکلای متخصص در این حوزه با تسلط بر قوانین می‌توانند نقش موثری در حمایت از موکلین خود ایفا کنند. گروه حقوقی حسابرس با بهره گیری از بهترین وکلای کیفری در تهران آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. جهت دریافت مشاوره کلیک کنید.

اهمیت شناخت جرم ورود به عنف

جرم ورود به عنف به طور معمول در بسیاری از مناطق رخ می‌دهد و متاسفانه روش‌های صحیحی برای پیشگیری از آن وجود ندارد. این مسئله باعث شده است که این جرم به کرات تکرار شود. وکیل جرم ورود به عنف در تهران می‌تواند با بهره‌گیری از تسلط خود بر قوانین، به شما کمک قابل توجهی ارائه دهد. 

وکیل جرم ورود به عنف باید نسبت به کثرت وقوع این جرم و رویه‌های موجود در دادگاه‌ها آگاه باشد. اطلاع از رویه‌های قضایی موجود در این جرم موجب می‌شود که وکیل با مواد قانونی مرتبط و رویه‌های عملی آشنا شود.

مواد قانونی مرتبط با جرم ورود به عنف

جرم ورود به عنف شامل مواد قانونی متعددی است که در مواد ۶۹۰ تا ۶۹۶ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ آمده است. آگاهی از این مواد قانونی می‌تواند به شما در مقابله با این جرم کمک کند.

شرایط وقوع جرم ورود به عنف چیست؟

یکی از جرایم مهمی که می بایست وکیل جرم ورود به عنف در نظر بگیرد جرم موضوع ماده ۶۹۱ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ است. طبق این ماده اگر کسی به قهر و غلبه وارد ملک دیگری شود به مجازات این جرم محکوم می شود. ورود به عنف به منزل دیگری به این معنی است که شخص به هر نحو به زور یا فریب وارد منزل دیگری شود. بنابراین در جرم ورود به عنف به منزل دیگری لزوما مرتکب نباید به زور متوسل شود بلکه حتی اگر از فریب استفاده کند و از این طریق کلید منزل را از دیگری برباید رفتارش ورود به عنف به منزل دیگری است. 

منظور از به قهر و غلبه استفاده کردن از خشونت و زور برای ورود به ملک دیگری است .ملک در این ماده می تواند منزل یا غیر منزل باشد در واقع ماده قانونی مربوطه اشاره ای به منزل نکرده است. بنابراین اگر شخصی به عنف وارد زمین دیگری شود، نیز رفتارش ورود به عنف می باشد. 

نحوه استفاده کردن از قهر و غلبه می تواند در بدو ورود یا بعد از اخطار متصرف باشد. بنابراین وکیل جرم ورود به عنف می بایست به این موضوع آگاه باشد که متهم اگر در بدو ورود یا حتی بعد از ورود و بعد از اخطار متصرف از قهر و غلبه استفاده کند مرتکب جرم موضوع ماده 691 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب 1375 می شود. 

مجازات ورود به ملک دیگری با قهر و غلبه چیست؟

از دیگر موضوعاتی که می بایست مدنظر وکیل جرم ورود به عنف قرار بگیرد بحث مجازات این جرم است . مجازات این جرم یک تا شش ماه حبس است و درصورتی که مرتکبین دو نفر یا بیشتر باشد و لااقل یکی از آن ها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا سه سال محکوم خواهند شد.  بنابراین به منظور تشدید مجازات علاوه بر این که تعداد مرتکبین می بایست دو نفر یا بیشتر باشد از اسلحه نیز استفاده شده باشد.  توجه به میزان مجازات جرایم موجب این می شود که درجه جرم را تشخیص دهیم و با آگاهی از درجه جرم می توانیم سایر قواعد و مقرراتی که در مورد جرم اتخاذ می شود را هم مشخص کنیم.

مجازات تصرف ملک دیگری به عنف چیست؟

مجازات ورود به عنف

ماده ۶۹۲ قانون مذکور که به آن اشاره شد به تصرف ملک دیگری به قهر و غلبه اشاره می کند. تفاوت این جرم با ماده قانونی قبلی در بحث تصرف و ورود است در واقع اگر مرتکب صرفاً به ملک دیگری وارد شود مشمول ماده ۶۹۱ می شود و در صورتی که ملک دیگری را تصرف کند مشمول ماده ۶۹۲ می شود. توجه به میزان مجازات جرایم موجب این می شود که درجه جرم را تشخیص دهیم و با آگاهی از درجه جرم می توانیم سایر قواعد و مقرراتی که در مورد جرم اتخاذ می شود را هم مشخص کنیم. بنابراین وکیل جرم ورود به عنف به منزل دیگری با تسلط بر درجه بندی مجازات ها که در ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی به آن اشاره شده است می تواند کمک قابل توجه ای به شما ارائه دهد.لازم به ذکر است در صورتی که مرتکب ملک دیگری را تصرف کند علاوه بر رفع تجاوز به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم می شود. 

اگر کسی بعد از رفع خلع ید مجدداً  تصرف کند چه مجازاتی دارد؟

ماده ۶۹۳ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ به این جرم اشاره کرده است. طبق این ماده که می بایست وکیل جرم ورود به عنف در نظر داشته باشد اگر کسی بعد از رفع تصرف مجدداً اقدام به تصرف کند مرتکب جرم موضوع این ماده می شود و علاوه بر رفع تجاوز به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم می شود. بنابراین قانون گذار برای این افراد شرایط مشددی در نظر گرفته است و در واقع جرم این فرد در مرتبه دوم تشدید می شود.

مجازات جرم ورود به عنف چیست ؟

جرم جرم ورود به عنف به منزل دیگری در ماده ۶۹۴ قانون مذکور اشاره شده است . طبق این ماده هر کس به منزل دیگری به زور یا عنف وارد شود به مجازات این جرم محکوم می شود لازم به ذکر است که سایر اقداماتی که در منزل دیگری انجام می شود خود مجازات جداگانه ای دارد و این مجازات که در ماده مذکور به آن اشاره می شود صرفا مجازات ورود به منزل دیگری است. بنابراین وکیل جرم ورود به عنف می بایست به این موضوع مسلط باشد که ماده قانونی جرم مذکور ماده ۶۹۴ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ است. 

همچنین در صورتی که جرم جرم ورود به عنف به منزل دیگری دیگری توسط دو نفر یا بیشتر باشد و لااقل یکی از آن ها حامل سلاح باشد به حبس از یک تا شش سال محکوم می شوند. بنابراین نکته ای که می بایست مدنظر وکیل جرم جرم ورود به عنف قرار بگیرد این است که در صورتی که جرم جرم ورود به عنف به منزل دیگری به صورت گروهی واقع شود مجازات تشدید می شود.  بنابراین داشتن سلاح یا گروهی اقدام کردن می تواند از عوامل تشدید مجازات باشد همچنین اگر جرم در شب واقع شده باشد مجازات جرم تشدید می شود بنابراین وکیل ورود به عنف به منزل دیگری می بایست به این موضوع مسلط باشد. 

مجازات جرم ورود به عنف در شب

ماده ۶۹۵ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۷۵ به موضوع ارتکاب جرایم ماده ۶۹۲ تا ۶۹۴ در شب اشاره می کند طبق این ماده در صورتی که جرایم مذکور در شب واقع شود مرتکب به حداکثر مجازات محکوم می شود. بنابراین وکیل جرم ورود به عنف می بایست به  مواردی که تشدید مجازات به صورت قانونی و نه قضایی است مسلط باشد. در موارد تسلط قانونی قاضی اختیاری به منظور تشدید یا عدم تشدید ندارد بلکه الزاماً باید جرم را تشدید کند. 

خدمات مجموعه حسابرس: بهترین وکیل ورود به عنف در تهران

مجموعه حسابرس با بهره‌گیری از وکلای متخصص و مجرب در زمینه‌های مختلف حقوقی، به‌ویژه ورود به عنف، به شما کمک می‌کند تا بهترین نتایج را در پرونده‌های خود کسب کنید. در این مجموعه، تلاش ما بر این است که با ارائه مشاوره‌های دقیق و تخصصی، شما را در مسیر حقوقی پرونده‌هایتان همراهی کنیم.

تیم وکلای متخصص در ورود به عنف ما در مجموعه حسابرس، آماده‌است تا شما را در مسیر پرونده‌های پیچیده و حساس همراهی کند. هر یک از وکلای ما دارای سال‌ها تجربه و تسلط بر قوانین و مقررات مرتبط با ورود به عنف هستند و می‌توانند در تمامی مراحل پرونده شما را یاری دهند.

خدمات مشاوره‌ای و حقوقی در مجموعه حسابرس، به صورت کاملا شخصی‌سازی شده و متناسب با نیازهای خاص هر پرونده ارائه می‌شوند. شما می‌توانید از تخصص و تجربه وکلای ما در زمینه‌های مختلف حقوقی، به‌ویژه ورود به عنف، بهره‌مند شوید و با اطمینان کامل پرونده‌های خود را به ما بسپارید.

چرا مجموعه حسابرس؟

  1. تجربه و تخصص: وکلای ما دارای تجربه و تخصص بالا در زمینه ورود به عنف هستند و می‌توانند شما را در تمامی مراحل پرونده‌های مرتبط با این حوزه یاری دهند.

  2. مشاوره‌های دقیق و حرفه‌ای: ما با ارائه مشاوره‌های دقیق و حرفه‌ای، شما را در مسیر حقوقی پرونده‌هایتان همراهی می‌کنیم.

  3. خدمات شخصی‌سازی شده: خدمات ما به صورت کاملا شخصی‌سازی شده و متناسب با نیازهای خاص هر پرونده ارائه می‌شوند.

  4. تعهد به موفقیت: تعهد ما به موفقیت شماست و تمامی تلاش خود را برای کسب بهترین نتایج در پرونده‌های شما به کار می‌گیریم.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات مشاوره‌ای و حقوقی مجموعه حسابرس، می‌توانید با ما تماس بگیرید و از تخصص و تجربه وکلای ما بهره‌مند شوید. ما همواره آماده‌ایم تا شما را در مسیر حقوقی پرونده‌هایتان همراهی کنیم. جهت دریافت مشاوره کلیک کنید.

ارتباط با حسابرس

جهت دریافت مشاوره، می‌توانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.

درخواست مشاوره

حسابرس در شبکه های مجازی:

hesabras instagram icon hesabras whatsapp icon hesabras telegram icon hesabras rubika icon
بنر گروه حقوقی حسابرس گروه حقوقی حسابرس
نوشتن دیدگاه
سایر مقالات بلاگ
تفاوت تصادف عمدی و غیرعمدی  (مشاوره با بهترین وکیل جرایم رانندگی در تهران)

تفاوت تصادف عمدی و غیرعمدی (مشاوره با بهترین وکیل جرایم رانندگی در تهران)

این مقاله به بررسی تفاوت‌های قانونی بین تصادف عمدی و...

نویسنده: گروه حقوقی حسابرس

تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

وکیل آدم ربایی

وکیل آدم ربایی

آدم ربایی از جمله جرایم سنگین و نادر و البته...

نویسنده: گروه حقوقی حسابرس

تاریخ انتشار: دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳

آدرس و تلفن تمام دادسراهای تهران به تفکیک ناحیه

آدرس و تلفن تمام دادسراهای تهران به تفکیک ناحیه

در این نوشته به معرفی تمامی دادسراهای ایران به انضمام...

نویسنده: گروه حقوقی حسابرس

تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

دیدگاه های شما
شیوا محمودی

سرعت عمل و دقت وکیل‌های این مجموعه بی‌نظیره✔️. خیلی خوشحالم که به این گروه اعتماد کردم.

ایجاد شده در تاریخ: یک‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

سامان حسنی

خیلی عالی! 👌 اطلاعات و تحلیل‌های ارائه‌شده در مقاله بسیار مفید و آموزنده بود. از مجموعه حسابرس سپاسگزارم. 🌟

ایجاد شده در تاریخ: دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳