جهت دریافت مشاوره، میتوانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.
بهترین وکیل تسخیری اطفال و نوجوان در تهران
فهرست مطالب
وکیل تسخیری وکیلی است که به صورت رایگان توسط دادگاه برای افرادی که توانایی مالی برای استخدام وکیل ندارند، تعیین میشود. هدف از این کار، تضمین حق دفاع برای همه افراد در برابر اتهامات و فراهم کردن فرصت برابر برای همه در روند دادرسی است.
چه کسانی میتوانند از وکیل تسخیری استفاده کنند؟
-
متهمان: افرادی که به جرمی متهم شدهاند و توانایی مالی برای استخدام وکیل ندارند.
-
شاکیان: در برخی موارد خاص، اگر شاکی توانایی مالی برای استخدام وکیل نداشته باشد و دادگاه حضور وکیل را برای او ضروری بداند، میتواند از وکیل تسخیری استفاده کند.
در چه مواردی وکیل تسخیری الزامی است؟
-
جرایم سنگین: در جرایمی مانند قتل، آدمربایی و حبس ابد، حتی اگر متهم درخواست وکیل نکند، دادگاه موظف است برای او وکیل تسخیری تعیین کند.
-
عدم توانایی مالی: اگر فردی توانایی مالی برای استخدام وکیل نداشته باشد و این موضوع برای دادگاه احراز شود، میتواند از وکیل تسخیری استفاده کند.
-
اطفال و نوجوانان: در برخی جرایم خاص، برای اطفال و نوجوانانی که توانایی استخدام وکیل ندارند، دادگاه وکیل تسخیری تعیین میکند.
مجازات افراد نابالغ به چه نحو است؟
یکی از موضوعاتی که وکیل تسخیری اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است . افراد نابالغ در ماده 88 به بعد قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است و طبق ماده 88 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 مجازات این افراد در صورتی که مرتکب جرم تعزیری شوند و سن آن ها نه تا پانزده سال شمسی باشد انواع مختلفی است. در ادامه به آن اشاره می کنیم:
-
تسلیم به والدین یا اولیا یا سرپرست قانونی
-
تسلیم به اشخاص حقیقی یا حقوقی دیگر به منظور تربیت کودک
-
اقدام به درمان یا ترک اعتیاد طفل یا نوجوان تحت نظر پزشک
-
جلوگیری از رفت و آمد طفل یا نوجوان به محل های معین
-
نصحیت بوسیله دادگاه
-
اخطار و تذکر یا تعهد کتبی به عدم تکرار جرم
-
نگهداری در کانون اصلاح و تربیت از سه ماه تا یک سال در مورد جرایم تعزیری درجه ۱ تا ۵
آیا کودک زیر ۱۵ سال به کانون اصلاح تربیت می رود؟
از دیگر موضوعاتی که بهترین وکیل اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است کودکی که زیر ۱۵ سال است در صورتی که مرتکب جرم تعزیری شود فقط زمانی به کانون اصلاح و تربیت می رود که اولا بین ۱۲ تا ۱۵ سال داشته باشد ثانیا مرتکب جرم تعزیری درجه ۱ تا ۵ شود در واقع در صورتی که کودک بین ۱۲ تا ۱۵ سال مرتکب جرم تعزیری درجه ۱ تا ۵ شود به مجازات این جرم محکوم می شود و این نگهداری در کانون اصلاح و تربیت الزامی است در واقع مرتکب حتما باید در کانون اصلاح و تربیت تحت نظارت باشد و این مدت که می توان این فرد را در کانون اصلاح و تربیت تحت نظارت قرار داد سه ماه تا یک سال است.
مشاوره مسائل مربوط به وکیل تسخیری اطفال و نوجوان در گروه حقوقی حسابرس
گروه حقوقی حسابرس با بهرهمندی از وکلای مجرب و متخصص در زمینه مسائل مربوط به وکیل تسخیری اطفال و نوجوان در تهران، آماده ارائه خدمات مشاوره حقوقی و وکالت به شما عزیزان در کلیه مراحل میباشد. جهت دریافت مشاوره کلیک کنید
جهت برقراری ارتباط با مجموعه حقوقی حسابرس و دریافت مشاوره حقوقی با ما تماس بگیرید.
آدرس: تهران میدان ونک ابتدای ملاصدرا پلاک ۳۸ واحد ۱
شماره تلفن: ۸۸۲۰۱۳۱۷-۰۲۱
در صورتی که نابالغ مرتکب جرم حدی شود تکلیف چیست؟
یکی از موضوعاتی که بهترین وکیل اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است در صورتی که نابالغ مرتکب جرم حدی شود و ۱۲ تا ۱۵ سال داشته باشد به یکی از مجازات های بند ت و ث ماده ۸۸ قانون مجازات اسلامی محکوم می شود. و در صورتی که مرتکب جرم حدی یا قصاص شود و زیر ۱۲ سال داشته باشد به یکی از مجازات های بند الف تا پ قانون مجازات اسلامی محکوم می شود.
همان طور که اشاره شد این ماده راجع به نابالغ است بنابراین در صورتی که پسر زیر ۱۲ سال مرتکب جرم حدی یا قصاص شود مشمول بند الف تا پ قانون مجازات اسلامی می شود ولی در صورتی که دختر ۹ ساله مرتکب جرم قتل عمدی شود با توجه به این که بالغ به حساب می آید مشمول تبصره ۲ ماده ۸۸ نمی شود.
نوجوانانی که مرتکب جرم شوندو در زمان ارتکاب جرم پانزده تا هجده سال داشته باشد به چه نحو مجازات می شود؟
یکی از موضوعاتی که بهترین وکیل اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است نوجوانی که مرتکب جرم شود و در زمان ارتکاب جرم پانزده تا هیجده سال شمسی داشته باشد طبق ماده ۸۹ قانون مجازات اسلامی مجازات می شوند طبق این ماده نگهداری در کانون اصلاح و تربیت و جزای نقدی برای این افراد در نظر گرفته شده است هچنین این افراد را می توان به ارائه خدمات عمومی نیز محکوم کرد لازم به ذکر است که دادگاه می تواند این افراد را به اقامت در منزل در ساعات معینی محکوم کند.
نحوه تجدید نظر در رای دادگاه در مورد اطفال و نوجوانان به چه نحو است؟
یکی از موضوعاتی که بهترین وکیل اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است نحوه تجدید نظر در مورد اطفال و نوجوانان با سایر افراد به گونه ای متفاوت ااست در واقع دادگاه می تواند یک بار در رای خود تجدیدنظر کند و مدت نگهداری را تا یک سوم تقلیل دهد یا نگهداری به در کانون اصلاح و تربیت را به نگهداری در نزد والدین تبدیل کند البته این تصمیم زمانی می تواند اتخاذ شود که حداقل یک پنجم از مدت نگهداری طی شده باشد. رای دادگاه در این مورد قطعی است و امکان تجدید نظر نسبت به رای دادگاه در این مورد وجود ندارد.
نوآوری قانون مجازات اسلامی در مورد جرایم افراد بالغ زیر 18 سال چیست؟
افراد بالغ زیر ۱۸ سال به مانند سایر افراد مجازات می شوند و در واقع بزرگسال به حساب می آیند با این حال ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی تغییرات شگرفی در این موضوع داده است و طبق ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ در صورتی که بالغ زیر ۱۸ سال مرتکب جرم حدی یا قصاص شود و ماهیت جرم انجاام شده را درک نکند یا حرمت آن را درک نکند یا رشد او احراز نشود و شبهه ای در عقل او وجود داشته باشد حسب مورد با توجه به سن او به یکی از مجازات های پیش بینی شده در فصل مربوطه محکوم می شود.
تکلیف دیه و ضمان مالی در مورد اطفال و نوجوانان چیست؟
تکلیف دیه و ضمان مالی در مورد اطفال و نوجوانان تغییری با بزرگسالان نخواهد داشت و در هر صورتی کودک یا نوجوان می بایست از عهده خسارت وارده بر آید و تاثیری در میزان مجازات او نخواهد داشت با این حال موضوعی که می بایست مورد توجه قرار بگیرد این است که در مسئولیت مدنی آن چه شرط است جبران خسارت است و دیگر مسئولیت کیفری مرتکب اعتباری ندارد و در هر صورت باید از عهده جبران خسارت برآید.
قتل عمدی نابالغ چه نوع قتلی است؟
یکی از موضوعاتی که بهترین وکیل اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است. قتل عمدی نابالغ را قتل خطای محض قلمداد می کنیم در واقع در قتل خطای محض عاقله طفل و نابالغ مسئولیت پرداخت دیه را بر عهده دارند بنابراین تفاوت مهمی که در قتل خطای محض با عمد دارد مسئولیت پرداخت دیه است.
آیا نابالغ مشمول نظام نیمه آزادی می شود؟
یکی از موضوعاتی که وکیل تسخیری اطفال و نوجوان می بایست به آن تسلط داشته باشد سوال فوق است خیر نابالغ اساسا به زندان محکوم نمی شود بنابراین موضوع نظام نیمه آزادی در مورد نابالغ صدق نمی کند.
نظام نیمه آزادی در جرایم درجه ۵ و ۶ و ۷ و ۸ است و مرتکب حتما باید تامین بسپارد در واقع بدون سپردن تامین امکان نظام نیمه آزادی وجود ندارد در این روش، قاضی به مرتکب اجازه می دهد به جای گذران حبس به فعالیتی بیرون از زندان ادامه دهد. جهت آشنایی با درجات جرایم می توانید به صفحه مجازات و شرایط ۸ درجه جرایم تعزیری مراجعه کنید.
این نظام در جرایم درجه دو و سه و چهار هم قابل اعمال است ولی مشروط به این که مرتکب یک چهارم مدت حبس را گذرانده باشد .
بنابراین نظام نیمه آزادی مشروط مربوط به افرادی است که متحمل حبس شده اند و حتما باید در جرایم درجه ۲ و ۳ و ۴ یک چهارم مدت حبس را گذرانده باشند.
چگونه وکیل تسخیری بگیریم؟
برای گرفتن وکیل تسخیری، باید به دادگاه مراجعه کرده و درخواست خود را مطرح کنید. دادگاه پس از بررسی شرایط شما، وکیل تسخیری مناسب را برای شما تعیین خواهد کرد. جهت دریافت مشاوره کلیک کنید
ارتباط با حسابرس
جهت دریافت مشاوره، میتوانید به صورت حضوری و تلفنی، با ما در ارتباط باشید.
وکیل آدم ربایی
آدم ربایی از جمله جرایم سنگین و نادر و البته...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: دوشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۳
وکیل جرایم امنیتی
در جرایم امنیتی رویه تمامی کشورها به این شکل بوده...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: سهشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۲
آدرس و تلفن تمام دادسراهای تهران به تفکیک ناحیه
در این نوشته به معرفی تمامی دادسراهای ایران به انضمام...
نویسنده: گروه حقوقی حسابرس
تاریخ انتشار: سهشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
مقالهای که خواندم، نه تنها مفید بلکه بسیار جذاب بود. از مجموعه حسابرس برای ارائه چنین محتوای باکیفیت و ارزشمندی تشکر میکنم.
ایجاد شده در تاریخ: دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳